10a. carta-circular

Benvolguts consocis,

La Junta Directiva continua la línia programàtica establerta per la Junta General tant en el camí de donar-nos a conèixer, és a dir: explicar quines són les característiques que ens diferencien com a societats professionals respecte de d’altres societats mercantils que operen com a intermediadores en el nostre mercat; com també en el camí d’incidir en la definició dels models d’intervenció professional en el procés de transformació en l’entorn urbà a través de l’arquitectura, l’enginyeria i l’urbanisme.

En aquest sentit s’han fet les següents Visites institucionals per ordre cronològic de 16 de gener a 12 de març:

Il·lm. Sr. Antoni Vives, Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. Marc Arqué, Director d’Edificació de Gisa (ens hi reunim periòdicament), Sr. Antoni Sorolla, Gerent adjunt d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. Jordi Baiget, Director General de Comunicació Interdepartamental de la Generalitat de Catalunya, Sr. Manuel Valdés, Director d’Infraestructures i Espai Urbà de l’Ajuntament de Barcelona.

 

El model d’intervenció.

D’ençà d’aquells debats sobre els sistemes de contractació i els criteris d’adjudicació de les Administracions Públiques que vàrem cloure, ara fa un any, amb el document resum que tots coneixem (està penjat a la nostra web a l’apartat documents), la Junta ha continuat el treball tant de difondre aquell document com de plantejar la qüestió – cap on hauríem d’avançar?

En aquest camí s’han anat recollint les experiències: model; plecs; sistemes i/o idees que coneixem de d’altres països, i us proposem a tots els associats de fer-nos arribar les vostres experiències i la vostra informació, per tal de poder-ne fer una anàlisi conjunta que, combinada amb aquelles idees de caire general que plantegin alguna o algunes de les possibles alternatives d’intervenció, en permetin de definir models vàlids per al futur en el procés de: Promoure, Programar, Finançar, Projectar, Construir, Utilitzar i Mantenir: l’Espai, les Infraestructures, els Equipaments i els Conjunts Residencials.

Per tal de posar-los en comú, convoquem una tertúlia professional sobre models d’intervenció pel proper dilluns dia 26 de març, a les 7 del vespre, a la nostra seu social.

 

Nous actes de la Cambra.

Aprofitem l’avinentesa per a comunicar-vos també dues noves tertúlies, que celebraríem properament. L’una sobre la conveniència i sistemes d’obtenir (els qui no la tinguin) la ISO 9000; i una altra sobre els nous mercats interns, com fer-los aflorar.

També us avancem la propera celebració de la junta general ordinària de socis, prevista pel dilluns dia 16 d’abril que, en breu, convocarem formalment.

La junta

 15.04.2020
TERTÚLIA CORONAVIRUS

TERTÚLIA EN LÍNIA

+ Més informació

23.01.2020
GESTIÓ D'EQUIPS MULTIGENERACIONALS

SESSIÓ DIVULGATIVA


+ Més informació

17.01.2020
148a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.01.2020
147a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /