5a. carta-circular

Benvolguts companys,

Pàgina web. http://www.cambraprofessional.org

Tal com estava previst a la darrera junta general, es va aprofitar per a presentar la pàgina web de la Cambra, que ja és operativa.

Us agrairem que hi entreu, la feu servir i ens feu arribar els vostres comentaris i suggeriments, per tal de millorar-la, en funció de les nostres possibilitats.

Facebook

La interlocució amb la secretaria de la Cambra, i també la interlocució de les societats adscrites entre si, es pot continuar fent a través de tots els sistemes habituals, des del telèfon a la tramesa d’un correu electrònic; però, a partir d’ara, també a través de la web mitjançant el facebook.

Això vol dir que la Cambra, com a tal, té ja obert el seu “perfil” i, a través del seu “mur”, pot admetre “amics”, que serà una nova manera d’establir debats, consultes, compartir informació, etc.

Cal, per tant, que totes les societats que vulguin (si són totes millor) creïn el seu propi “perfil” i demanin de ser “amic facebook” de la Cambra. A partir d’aquí, des de la secretaria s’activarà el reconeixement i ja es podrà operar en la xarxa interna.

Tot i estar pensat per a persones, a la pràctica, les entitats també poden donar-se d’alta (com si fossin una persona). Des de la pàgina web de la Cambra, fent clic davant la icona del facebook, tots els soci poden registrar-se. Només s’ha de tenir present omplir tots els camps (el nom té un límit de 16 caràcters) i que no poden registrar-se menors de 13 anys, és a dir, que si voleu posar la data de creació de la societat com a data de naixement i fa menys de 13 anys, no us l’acceptarà, per tant, poseu-hi una data que compleixi.

Visita al president de GISA (29.03.11)

Una part de la Junta Directiva va entrevistar-se amb el president de GISA, senyor Joan Lluís Quer.

El president Quer es va mostrar molt interessat, tant pels objectius generals de la Cambra, com pels temes que se li exposaren, entre els quals, i d’una manera destacada, el resultat del nostre debat intern (tertúlia) sobre: Sistemes de Contractació i Criteris d’Adjudicació de les Administracions Públiques.

D’altra banda, en Joan Lluís Quer ens va comunicar que ara mateix treballen en l’establiment d’un Pla d’Inversions en Projectes i Obres, que tiraran endavant tan bon punt l’aprovi el Govern, conjuntament amb els pressupostos generals.

Vàrem oferir també tota la nostra col.laboració per a participar en comissions, meses de treball i/o grups d’estudi que es puguin crear a l’entorn de Gisa, de cara a millorar la seva eficàcia. El president acceptà de bon grat el nostre oferiment.

Així mateix, vàrem estar comentant el nou organigrama de Gisa, que es pot consultar ja a la seva pàgina web, si s’entra a la casella “visita a Gisa” i després a organització. Si ho feu, veureu que per sota del director general hi ha dues direccions, l’una de contractació i finances i l’altre de construcció, per sota de la qual hi ha quatre divisions: L9 / obra civil / edificació / obres hidràuliques; i per sota de les divisions, les gerències.

La junta15.04.2020
TERTÚLIA CORONAVIRUS

TERTÚLIA EN LÍNIA

+ Més informació

23.01.2020
GESTIÓ D'EQUIPS MULTIGENERACIONALS

SESSIÓ DIVULGATIVA


+ Més informació

17.01.2020
148a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.01.2020
147a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /