65a Circular Informativa

Benvolguts consocis,

Des de la Cambra Professional treballem per trobant la manera d’accedir a les noves vies de negoci que van sorgint, establint aliances estratègiques entre empreses, adaptant-nos als nous models tecnològics i a dinàmiques col·laboratives, posant de relleu el valor diferencial que podem oferir com a empreses professionals. Per això us volem demanar que compartiu la Cambra Professional amb els despatxos professionals de la vostra confiança i els animeu a associar-se. Així podrem augmentar el nombre d’associats per poder ser més actius i eficients com a fòrum interdisciplinar. Si voleu els podeu donar el nostre correu i els aclarirem les preguntes que puguin tenir cambra@cambraprofessional.org

 

ACTES INTERNS

26a Tertúlia Professional: Sistemes Industrialitzats

La propera Tertúlia Professional versarà sobre Sistemes Industrialitzats, construccions prefabricades en fusta, formigó, etc. i per tal de dur-la a terme, convidem als socis de la Cambra a presentar obres desenvolupades amb sistemes industrialitzats al llarg de la vostre carrera professional. Entre totes les obres, se’n seleccionaran tres, s’exposaran i es debatrà sobre aquestes. Seria interessant que en cada projecte hi participessin els diferents tècniques i equips pluridisciplinars que hi han intervingut (aparellador, arquitecte, enginyer, industrial, etc.). Tots els interessats podeu adreçar-vos al correu de la Cambra cambra@cambraprofessional.org. Esperem rebre les vostres propostes.

 

ACTES EXTERNS

La gestió de les sequeres al districte de conca fluvial de Catalunya

La conferència serà el 28 de març al Col·legi d’Enginyers de Camins (C/ dels Vergós, 16 de Barcelona)  i abordarà el Pla de Sequera que està tramitant l’Agència Catalana de l’aigua.  Aquest Pla vol substituir la gestió actual, que utilitza decrets de mesures excepcionals. El Pla ha de ser un instrument àgil, que pugui operar automàticament, havent-lo debatut públicament abans de la situació de sequera. La presentació anirà a càrrec de Jordi Molist, director de l’Àrea d’Abastament de l’Agència Catalana de l’Aigua. L’assistència és gratuïta però les places són limitades i cal confirmació prèvia d’assistència a info@camins.cat.

ACTUALITAT

El Conseller va inaugurar el Cicle de debats sobre la transició energètica a Catalunya

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va inaugurar el passat 13 de febrer el Cicle de debats sobre la transició energètica de Catalunya, que organitza l’Institut Català d’Energia (ICAEN) i que, a través de tres sessions, reflexionarà sobre el canvi de model energètic a Catalunya i al seu entorn estatal i europeu. El conseller va advertir que “la transició energètica és imprescindible”, i va explicar que el repte és “apoderar el ciutadà perquè passi de rebre i pagar l’energia que consumeix a generar-la, gestionar-la i consumir-la”, a més de “potenciar les renovables, l’eficiència energètica a la industria i a la llar, i la mobilitat elèctrica”. Baiget va admetre que aquesta transició “requerirà esforços en temps, de mentalitat i econòmics, però és molt més costós no fer res”. Per això, “la Generalitat ha presentat les bases per assolir un Pacte nacional per a la Transició Energètica, que hem debatut àmpliament i que fixa les línies estratègiques per assolir un model 100% renovable el 2050”, segons va dir Baiget.

 

CONCURSOS

Premis Catalunya Construcció 2017

El CAATEEB convoca la XIV edició dels Premis Catalunya Construcció amb els quals volem reconèixer l'esforç dels professionals que amb el seu treball han contribuït a millorar la qualitat, la gestió i la sostenibilitat, la innovació i la seguretat. La catorzena edició dels Premis Catalunya Construcció consta de 5 categories professionals, un premi al treball final de grau i un premi especial. En les diferents categories es valorarà també el foment i aplicació de les noves tecnologies als procediments, l’aplicació de nous sistemes innovadors per al seu seguiment i l’impuls durant tot el procés de mitjans, sistemes i materials a favor de la sostenibilitat i accions mediambientals positives. Trobareu més informació, les bases i fitxes d’inscripció a http://www.apabcn.cat/ca_es/serveicolegiat/actesiactivitats/premis/Pagines/convocatoria-2017

 

XARXA

Presentació telemàtica de les ITE a través de la Generalitat

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha portat a terme una acció de simplificació administrativa dels tràmits per a fer l’informe de la inspecció tècnica dels edificis d’habitatge per a l’obtenció del certificat d’aptitud de l’Edifici, però quedava pendent la implementació telemàtica de la sol·licitud dels certificats d’aptitud de l’Edifici, fita del tot imprescindible especialment per als professionals que veuran alleugerit els seus tràmits i podran donar millor servei als seus clients. Des del  dimecres dia 01/03/2017  ja es pot trobar el tràmit implementat des de la web de gestió de tràmits de la Generalitat de Catalunya (antiga OVT) i des del Canal Empresa.

 Rebeu una cordial salutació,

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular16.06.2020
SITUACIÓ POST COVID-19

TERTÚLIA EN LÍNIA

+ Més informació

15.04.2020
TERTÚLIA CORONAVIRUS

TERTÚLIA EN LÍNIA

+ Més informació

23.01.2020
GESTIÓ D'EQUIPS MULTIGENERACIONALS

SESSIÓ DIVULGATIVA


+ Més informació

17.01.2020
148a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /