33a. carta circular

Benvolguts consocis,

Us adjuntem una selecció de notícies en blocs que anirem desenvolupant per potenciar l’àmbit d’informació i de treball col·laboratiu de la Cambra Professional. 

Us animem a participar en l’elaboració d’aquests butlletins en la mesura que us vingui de gust, tot responent aquest correu amb la informació que cregueu que pot interessar com a col·lectiu, tant sigui actes que organitzin organismes externs, concursos que puguin incitar la col·laboració entre els professionals associats, temes d’actualitat, normatius, de formació, dubtes, propostes... en definitiva, qualsevol tema que cregueu que pot tenir interès pels associats.

Rebrem amb interès tots els vostres missatges, els seleccionarem i ordenarem per publicar-los al següent butlletí.

ACTES EXTERNS

L’aplicació del tipus reduït d’IVA en la rehabilitació d’edificis d’habitatges

Jornada organitzada pel CAATEEB i el Gremi de Constructors d'Obres amb la col·laboració de l'Agència de l'Administració Tributària per analitzar i resoldre dubtes sobre l'aplicació del tipus reduït d’IVA en la rehabilitació d’edificis d’habitatges i en les execucions d’obra de renovació i reparació, així com la correcta aplicació de la inversió del subjecte passiu. La sessió tindrà lloc el 3 de febrer a la seu del Gremi de Constructors d'Obres.

CONCURSOS

Participa en el projecte GrowSmarter de millora de l’eficiència energètica

El projecte europeu de recerca GROWSMARTER, liderat per l’Ajuntament de Barcelona, que té com a objectiu la millora de l’eficiència energètica dels edificis,vol convidar els professionals que estiguin desenvolupant projectes de rehabilitació en edificis residencials a participar en la prova pilot del projecte, mitjançant la qual els edificis seleccionats podran obtenir finançament per a les obres de rehabilitació de fins a un màxim del 40% del cost total de projecte. Aquesta subvenció és compatible amb altres ajuts públics. En el projecte GrowSmarter està prevista una inversió en ajuts d'uns 7 milions d'euros a la ciutat de Barcelona. Per rebre més informació del projecte Growsmarter o realitzar consultes, us podeu posar en contacte a través de barcelona@grow-smarter.eu o el telèfon 629725967. replika órák

Premis d’Excel·lència Energètica ICAEN

Nova edició dels Premis d’Excel·lència Energètica organitzats per l’Institut Català d’Energia amb l’objectiu de reconèixer les empreses i entitats que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi i l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques. Les bases de la convocatòria s’han publicat avui al DOGC i a partir de demà i fins el 16 de febrer ja es poden presentar les candidatures. Més informació a http://icaen.gencat.cat/ca/piceserveis/piceremsa/picepremis/

ACTUALITAT

Alejandro Aravena, Premi Pritzker 2016

L’arquitecte xilè, Alejandro Aravena, ha sigut guardonat amb el Premi Pritzker 2016. La seva obra representa oportunitats pels menys privilegiats, mitiga els efectes dels desastres naturals, redueix el consum d’energia i proporciona espai públic acollidor. Innovador i inspirador, mostra com l’arquitectura pot millorar la vida de les persones.      

Rebeu una cordial salutació,

La Junta                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


Documents relacionats:

Veure Circular15.04.2020
TERTÚLIA CORONAVIRUS

TERTÚLIA EN LÍNIA

+ Més informació

23.01.2020
GESTIÓ D'EQUIPS MULTIGENERACIONALS

SESSIÓ DIVULGATIVA


+ Més informació

17.01.2020
148a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.01.2020
147a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /