31a. carta circular

Benvolguts consocis,

 

CANVI DE PRESIDÈNCIA DE LA CAMBRA PROFESSIONAL

Desprès de la dimissió de fa uns dies, del fins ara president de la Cambra Professional, el senyor Josep Maria Valeri i tal com preveuen els estatuts, fins les properes eleccions assumirà la presidència el senyor Jordi París, de PICHarchitects fins ara vicepresident de la Cambra. Amb aquest canvi, es pretén dóna un nou impuls a aquesta agrupació empresarial que formem els professionals dedicats a la construcció, concretament a l’arquitectura, l’enginyeria i l’urbanisme dins l’àmbit de Catalunya. Podeu consultar la junta actual a la pàgina web de la Cambra Professional http://cambraprofessional.org/cambra.php?id=19

 

OBRES ASSOCIADES A LA CAMBRA

 

Recordeu que podeu seguir enviant la vostra fitxa d’obra, amb aquella obra que considereu de més interès realitzada pel vostre equip i col·laboradors, omplint la plantilla d’exemple que vàreu rebre per correu. Per tal de poder elaborar aquest recull d’obres afiliades a la Cambra Professional, necessitem que els diferents professionals que constituïu el caràcter pluridisciplinar d’aquesta agrupació, tan si us dediqueu al sector de l’arquitectura, l’enginyeria o l’urbanisme, ens feu arribar en quina o quines obres de més rellevància heu participat durant la vostra trajectòria professional. L’objectiu d’aquest recull és crear una espècie de currículum per conèixer les especialitats de cada societat professional i d’aquesta manera encarar nous reptes professionals conjuntament, garantint i reconeixent l’excel·lència dels professionals de casa nostra. Per qualsevol aclariment us podeu adreçar a cambra@cambraprofessioinal.org.

 

 

REHABILITACIÓ DE L’EDIFICI CANÒDROM MERIDIANA A BARCELONA

En motiu de la setmana de la Rehabilitació la Cambra Professional, com cada any organitza una jornada sobre la Col·laboració entre Professionals, enguany l’obra rehabilitada era l’edifici Canòdrom Meridiana a Barcelona, com ja sabeu, malauradament aquest acte no es va poder dur a terme i en breu us comunicarem la nova data d’aquesta jornada que tenim previst que sigui el mes de desembre, on s’analitzarà des de diferents visions professionals aquest emblemàtic edifici de Josep Antoni Bonet Castellana. En aquesta sessió es vol posar de manifest diferents opinions i puts de vista tan dels ponents (diferents professionals que han intervingut a l’obra) com dels assistents sobre temes d’estructura òptima i innovadora, construcció minimalista i protecció climàtica de l’edifici.

ALTES I BAIXES D’ASSOCIATS

A partir d’aquest mes de novembre la Cambra pot comptar amb dues noves afiliacions més, per una banda els arquitectes socis de 2BMFG ARQUITECTES, SLP i per l’altra, els enginyers de ARMENGOL & ROS CONSULTORS ASSOCIATS, SLP. Sigueu benvinguts a la Cambra Professional. També hi ha hagut una baixa que correspon a ARQUITECTURA E INGENIERÍA DE LA MADERA, SLP.

Rebeu una cordial salutació,

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular15.04.2020
TERTÚLIA CORONAVIRUS

TERTÚLIA EN LÍNIA

+ Més informació

23.01.2020
GESTIÓ D'EQUIPS MULTIGENERACIONALS

SESSIÓ DIVULGATIVA


+ Més informació

17.01.2020
148a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.01.2020
147a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /