23a. carta circular

Benvolguts consocis,

 

SETMANA DE LA REHABILITACIÓ

La setmana de la Rehabilitació, que va tenir lloc del 9 al 14 de desembre, es van programar un seguit d’activitats de caire tècnic i de sensibilització ciutadana a tot Catalunya, per tal de fer conèixer la utilitat i la importància d’una bona rehabilitació. La Cambra Professional va organitzar una sessió divulgativa sobre La col·laboració entre professionals per a la rehabilitació. En aquesta ocasió vàrem comptar amb la participació dels intrtvinents en la rehabilitació i reforma integral del pavelló 4 de l’hospital Clínic de Barcelona, el Sr. Joan Vila-Masana, Director d’Infraestructures i Serveis Tècnics de la Corporació Sanitària del Clínic; el Sr. Angel Sánchez, enginyer de JG Ingenieros, SA; el Sr. Francesc Olivés, arquitecte tècnic de TRAM J. Hierro Associats, SL; els Srs. Ramon Torrents i Joan Mª Pascual, arquitectes de l’Estudi PSP Arquitectura SCP. Des d’aquí els volem agrair la brillant exposició que van fer sobre una obra de rehabilitació tan rellevant com la d’un conegut edifici de la ciutat de més de cent anys.  Igualment agrair a tots els assistents que van participar en aquesta i altres jornades organitzades al llarg de la setmana.

 

PROPOSTA DE NOVES SESSIONS PER AL 2015

A partir de gener de 2015, la Junta proposa iniciar un seguit de sessions en les quals es divulguin les obres més singulars de cada equip associat a la Cambra Professional, dutes a terme al llarg de la seva carrera professional, per tal de poder compartir i aprendre de les experiències dels companys. Aquesta idea ha sorgit arran de l’interés que, durant aquest curs ha generat algunes obres realitzades per equips de professionals de la Cambra, ja sigui per la seva component històrica com el mercat de Sant Antoni, o per la seva component tecnològica com la Torre Puig; ambdós edificis visitats enguany. Pensem que és una bona manera de generar nous vincles professionals i fer un reconeixement de qualitat i excel·lència dels despatxos professionals afiliats a la Cambra d’Empreses de Serveis Professionals a la Construcció.

 

BALANÇ DE L’ANY DE LA CAMBRA PROFESSIONAL

Durant el 2014 el nombre d’afiliacions a la Cambra Professional ha augmentat tot i l’ambient de desànim que encara es viu en alguns despatxos dedicats a l’arquitectura, l’enginyeria i l’urbanisme. Hem tingut algunes baixes per dissolucions d’empreses o per problemes econòmics però podem fer un balanç positiu. Esperem que, de cara aquest nou any, es recuperi una mica més l’activitat i sobretot els ànims i la voluntat per seguir buscant l’excel·lència en les  nostres respectives empreses. Ara més que mai, hem de ser conscients del moment de canvis que viu el sector i estar preparats per enfocar la professió de la millor manera possible. Des de la Cambra treballem per fer possible aquesta realitat però essent conscients que sense la vostra col·laboració no seria possible.<a href="http://www.replikaorak.com">replika órák</a> Esperem poder seguir augmentant el nombre d’empreses afiliades i d’aquesta manera ser més competitius  davant les adversitats que es presentin.

Acabeu de passar unes Bones Festes.

Rebeu una cordial salutació,

La Junta


Documents relacionats:

Veure Circular15.04.2020
TERTÚLIA CORONAVIRUS

TERTÚLIA EN LÍNIA

+ Més informació

23.01.2020
GESTIÓ D'EQUIPS MULTIGENERACIONALS

SESSIÓ DIVULGATIVA


+ Més informació

17.01.2020
148a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

10.01.2020
147a Circular Informativa

A TOTS ELS SOCIS PROFESSIONALS

+ Més informació

   
C/ Àvila, 138 4t 1a 08018 Barcelona / T (34) 639 386 085 / legal / /